Kapcsolat a hirdetővel

Most mégsem küldök levelet
Autókozmetika Zalaegerszeg Zalaegerszeg

Varázs Garázs Zala Kft.

8900 Zalaegerszeg, Kelemen Imre u. 9.

Autókozmetika Zalaegerszeg

Autókozmetikánk az Ön használt gépkocsijának esztétikai jellegű felújítása, valamint újszerű vagy új autójának állagmegőrzése érdekében a következő tevékenységekkel áll rendelkezésére:

Motortér-esztétikai kezelés; a már megmosott és megszáradt motortér színre fényezett elemeit áttörölgetjük és a műanyag részeit leápoljuk.

Komplett maxolenes belső tisztítás, kezelés esetén, ha szükséges, kiszereljük az összes ülést, majd vegyszeresen kitisztítjuk a tetőkárpitot, üléseket, ajtókárpitot, szőnyegeket, kalaptartót, csomagtér kárpitokat. A műanyagokat zsírtalanítjuk, majd egy selymes fényű, kellemes illatú, lakkszerű, antisztatikus műanyagápolóval bevonjuk, az üvegeket megtisztítjuk, így az egész autó megújul.

3eve

Komplett maxolenes külső kezelés, felújítás esetén a már megmosott autó fényezését négy rétegben polírozással újszerűvé varázsoljuk. Az első réteggel a pórusokból kiszedjük a szennyeződést (szmog, korom). A második a festék oxid rétegét távolítja el, ami a mattulást okozza. A harmadik polírozással a felületi jellegű karcolásokat szüntetjük meg végérvényesen. Így már az eredeti fényezéshez hasonló állapotot tudunk előidézni, amit a negyedik réteg, kemény védőviasz felhordása hosszú ideig újszerűen, magas fényben tartja az autó lakkrétegét.

A kemény védőviasz gyári új vagy újszerű autónál is feltétlenül ajánlatos, mivel az még abszolút karcmentes és magas fényű. Ennek a kemény védőviasz, (vagy gyémántpajzsnak is nevezett) rétegnek több előnye is van, amit a sajátján vagy az Önével egyidős autóval összehasonlítva is tapasztalhat.

A festék vízlepergető hatása jelentősen javul, így nemcsak a víz, hanem a szennyeződés is jobban lepereg, az autó tovább tisztán marad.

Az autót sokkal könnyebb mosni, tisztán tartani. Rovar, szmog és egyéb szennyeződés nehezebben tapad az autó festésébe.

A nap UV sugárzásának minimum hat hónapig ellenáll, nem engedi a festéket mattulni.

Felületi jellegű karcok (szakszerű kézi mosás esetén hat hónapig, szakszerűtlen kézi mosásnál és gépi mosás esetén minimum három hónapig) nem keletkeznek a lakkozott felületen.

Kisebb sérülés esetén az általunk felhordott rétegben keletkezik a sérülés, ami gyorsan és nyom nélkül javítható.

bérelhető: Zala megyében
hirdetés
Mobil WCLégvár bérlés
footer bérbe logos