Kapcsolat a hirdetővel

Most mégsem küldök levelet
FORD TRANSIT: igazi munkagép egy személyautó kényelmével BudapestFORD TRANSIT: igazi munkagép egy személyautó kényelmével BudapestFORD TRANSIT: igazi munkagép egy személyautó kényelmével Budapest

www.GGA.hu

1188 Budapest, Vasút u.

FORD TRANSIT: igazi munkagép egy személyautó kényelmével

21590.-
/nap
kaucio:
200000.- Ft

Ne kössön felesleges kompromisszumokat akkor sem, ha teherautót bérel! Egy Ford Transitban ülve azt fogja sajnálni, ha rövid távolságra kell szállítania!
.
Tudta, hogy a Ford közel egy évtizede piacvezető Európában és hazánkban?
Ráadásul nincs ez másképp a Transit márka esetében sem; a Ford haszonjárművek stabilan az első helyen állnak az eladási adatok tekintetében, több, mint jelentős előnnyel a második helyezett előtt!
.
Az évek óta tartó tendencia biztosan nem lehet véletlen! Ennek ellenére ne a statisztikákra hallgasson, inkább tapasztalja meg a Transitok által nyújtott minőséget és kényelmet egy újszerű bérautó volánja mögött ülve!
.
A legidősebb Ford Transitunk is mindössze 2 éves, így nálunk rozsdás, törött-zúzott bontószökevényt garantáltan nem talál, kizárólag műszakilag kiváló, jól karbantartott és tiszta autókat.
.
Ezekkel a furgonokkal üzleti partnerei, vagy szomszédai előtt sem vall majd szégyent, egyben kényelmes és megbízható hátteret nyújtanak minden szállításhoz. Az állítás igazát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy bár vannak más típusú kisteherautóink, visszatérő Ügyfeleink körében a Ford Transit a legnépszerűbb!

bérelhető: Budapesten
hirdetés
Mobil WCLégvár bérlés
footer bérbe logos