Kapcsolat a hirdetővel

Most mégsem küldök levelet
Bérelhető FORD TRANSIT: igazi munkagép egy személyautó kényelmével BudapestBérelhető FORD TRANSIT: igazi munkagép egy személyautó kényelmével BudapestBérelhető FORD TRANSIT: igazi munkagép egy személyautó kényelmével Budapest

www.GGA.hu

1188 Budapest, Vasút u.

Bérelhető FORD TRANSIT: igazi munkagép egy személyautó kényelmével

3175.-
/óra
21590.-
/nap
kaucio:
200000.- Ft

Ne kössön felesleges kompromisszumokat akkor sem, ha kisteherautót bérel! Egy mai Ford Transitban ülve azt fogja sajnálni, ha rövid távolságra kell szállítania!
.
Tudta, hogy a Ford közel egy évtizede piacvezető Európában és hazánkban?
Ráadásul nincs ez másképp a Transit márka esetében sem; a Ford haszonjárművek stabilan az első helyen állnak az eladási adatok tekintetében, több, mint jelentős előnnyel a második helyezett előtt!
.
Az évek óta tartó tendencia biztosan nem lehet véletlen! Ennek ellenére ne a statisztikákra hallgasson, inkább tapasztalja meg a Transitok által nyújtott minőséget és kényelmet egy újszerű bérautó volánja mögött ülve!
.
A legidősebb bérelhető Ford Transitunk is mindössze 3 éves, így nálunk rozsdás, törött-zúzott bontószökevényt garantáltan nem talál, kizárólag műszakilag kiváló, jól karbantartott és tiszta autókat.
.
Ezekkel a furgonokkal üzleti partnerei, vagy szomszédai előtt sem vall majd szégyent, egyben kényelmes és megbízható hátteret nyújtanak minden szállításhoz. Az állítás igazát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy bár van más típusú kölcsönözhető kisteherautónk, visszatérő Ügyfeleink körében a Ford Transit a legnépszerűbb!
.
Telephelyünk Budapest IX. kerületében, a Soroksári út és a Hentes u. sarkán található, közel a Lurdy Házhoz, a Rákóczi (Lágymányosi) hídhoz és a Csepelre vezető bekötő úthoz.

bérelhető: Budapesten
hirdetés
Mobil WCLégvár bérlés
footer bérbe logos