Kapcsolat a hirdetővel

Most mégsem küldök levelet
Tennant T7 BudapestTennant T7 Budapest

hunhigienia

1125 Budapest, Kútvölgyi út 50.

Tennant T7

130200.-
/hónap

T7 súrolóautomata
A Tennant T7-ös takarítógép egygombos technológiával pofon egyszerűen kezelhető ráülős takarítógép.
Az egygombos technológia az előre beállított paramétereket megőrzi, így legközelebb csak egyetlen gombot kell megnyomni ahhoz hogy a gép használatra kész állapotba kerüljön.

Tudjuk állítani a kefenyomást, vízadagolást, illetve a takarítógép funkciói közül külön használható csak a súrolási és/vagy a vízfelszívási funkciója is.
80 cm-res munkaszélességével óránként körülbelül 2500-3500m2-t képes feltakarítani.

110 literes tiszta vizes és 190-literes szennyesvizet tartályának köszönhetően folyamatosan vízcserélés nélkül akár egy órán keresztül is folyamatosan takaríthatunk. Tiszta vizes tartálya és szennyes vizes tartálya sosem keveredik, így a felületre mindig tiszta munkaoldal kerül a takarításhoz. Ez minden Tennant súrolóautomatára igaz.
Akkumulátor kapacitása 4-5 órás üzemidőt tesz lehetővé.

A könnyű kezelhetőség mellett a gépben elhelyezett vezérlőpanel figyeli a gép működését és adott funkcióknál figyelmezteti a kezelőt mielőtt a gép kárt okozna. Jelzi ha a gépet vezető nélkül akarjuk irányítani, vagy ha elindulni szeretnénk vele miközben még a töltőre van kötve a gép.

A napi szinten karban tartást igénylő területek alkatrészeit szerszám nélkül tudjuk cserélni.
A gép bár vezetőt igényel, a kezelése annyira egyszerű hogy nem szükséges hozzá vizsgát vagy jogosítványt tenni a kezeléséhez.
A gép első kereke a meghajtott kerék mely a súrolási funkció előtt helyezkedik el, így a meghajtott kerék nem érintkezik vizes felülettel.
Az első kerék 90 fokban is képes elfordulni így a gép akár helyben történő megfordulásra is képes. Ezzel az igazán szűk helyeken is képes manőverezni.
A napi használat során a gép úgy lett kialakítva, hogy a folyamatos karbantartáshoz elegendő ha naponta tisztán tartjuk a gépet.
Igény szerint vegyszermentes technológiával is kérhető, melynek köszönhetően a napi szennyeződések vegyszer nélkül eltávolíthatók.
Az akkumulátorok töltése automatikus, emberi felügyeletet nem igényel.

A Tennant vállalat amely közel 150 éves takarítógépgyártási múltra tekint vissza, folyamatosan fejleszti modelljeit a rugalmasabb felhasználhatóság érdekében.

Bérleti díj: 130.200 Huf + Áfa / hótól

bérelhető: Országosan
hirdetés
Mobil WCLégvár bérlés
footer bérbe logos