Kapcsolat a hirdetővel

Most mégsem küldök levelet
Luxus lakóautó bérlés Székesfehérvár

luxuslakoauto

8000 Székesfehérvár, Új Csóri u. 36

Luxus lakóautó bérlés

Miért tőlünk béreljen lakóautót?

Folyamatosan fiatal flottát tartunk fenn: Fontos szempontnak véljük s erősen ragaszkodunk ahhoz, hogy a parkolóinkon található lakóautók, tehát a kínálatunk, rendszerint a legújabb modellekből legyen összeállítva. A járművek 2017 és 2018-as évjáratúak, ezzel nem csak a biztonságot nyújtjuk Önöknek, hanem a modernkori felszereltséget és a jelenkori legjobb kényelmet is!

Ózongenerátorral fertőtlenítünk minden lakóautót bérbeadás előtt: Légtisztitás, fertőtlenítés, szagtalanítás – ezekkel lehet jellemezni az ózonnal való kitakarítást. Ezt az eljárást akkor alkalmazzák, ha biztosra szeretnének menni. Mi biztosra megyünk! A hagyományos vegyszerekkel szemben az ózon ellen a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást kialakítani. Teljesen környezetbarát eljárás, a vegyszer nélküli fertőtlenítés a nagyteljesítményű ipari ózongenerátor segítségével történik.

Luxus lakóautóinkat folyamatosan szervizeltetjük a hivatalos márkaszervizeikben: A megbízhatóság két kulcsfontosságú dologban rejlik. Az évjáratban, amelyről már esett szó fentebb és ez mellett a rendszeres szervizelésben. Mi ezt a részét sem bízzuk a véletlenre, kizárólag Fiat és Citroen / Adria, P.L.A , LMC, Roller Team márkaszervizben szervízeltetjük lakóautóinkat.

Pótautó lehetőség: Ha váratlan technikai probléma lép fel a bérelt lakóautóban, azonnal cseréljük egy másikra, hogy Önök a nyaralást 100%-ban élvezhessék.

A Luxuslakoauto.hu garanciát vállal az Ön elégedettségére: A fő elvünk, hogy minden lakóautót olyan állapotban és felszereltséggel adjunk ki, amilyennel Mi is szívesen látnánk világot. Arra törekszünk, hogy miután Önök kibérelték valamelyik lakóautónkat, már csak annyi feladatuk maradjon hátra, hogy gondmentesen élvezzék a meghitt hangulatban töltött kirándulást a családjukkal.

bérelhető: Országosan
hirdetés
Mobil WCLégvár bérlés
footer bérbe logos