Médiaajánlat

Bemutatkozás

Bérbe.hu 2009 Ötlet létrejötte, Bérbe.hu és Berbe.hu domain nevek megvásárlása.
Bérbe.hu 2010 A Bérbe.hu fejlesztése 2010-ben kezdődött el azzal a céllal, hogy a magyar piacon található bérelhető eszközöket, bérléssel kapcsolatos szolgáltatásokat egy helyre gyűjtse, valamint könnyen megtalálhatóvá, vonzóvá tegye a látogatók számára.
Bérbe.hu 2011 Első verziók elkészülése. Béta verziók tesztelése.
Bérbe.hu 2012 2012-ben indult el a nagyközönség számára oldalunk. Már az első évben, az összes kategóriában tudtunk kínálatot biztosítani a Bérbe.hu látogatóinak.
Bérbe.hu 2013 Új weblapot fejlesztettünk, amely könnyebb regisztrációt és felhasználóbarát felületet biztosít.
Többek között lehetőség van nyitólapon történő megjelenésre, kategóriában történő előresorolásra, és kiemelt hirdetőként való logó megjelenítésre is. Új arculat.
Bérbe.hu 2014 Az oldal külföldön terjeszkedik, ezzel erősítve piaci pozícióját.
Bérbe.hu 2015 Újabb kiemelt és előresorolt pozíciók a kategóriákban. További banner felületeket alakítottunk ki oldalunkon, így személyre szabott megjelenést tudunk biztosítani minden hirdetőnknek.
Bérbe.hu 2016 Látogatottságunk – csúcsidőszakban – meghaladja a havi 50.000-t. A hirdetés megjelenésének időpontjától azonnal új potenciális bérlőket juttatunk el önhöz! Több mint 4000 hirdetés!
Facebook logó Facebook csoportunkat 4.000 fő fölé tudtuk növelni, és szintén a közösségi oldalról lehetővé vált a hirdetés feladás. Az oldalon minden alkalommal megjelentetjük az új hirdetőket, valamint a bérléssel kapcsolatos érdekes híreket, információkat.
Heti szinten akár 10.000 feletti megjelenéssel növelve hatékonyságunkat.
SeoSeeker logó A 2013-as évben Az Év Honlapja megmérettetésen SEOSEEKER különdíjat nyert el a honlap, 333 nevező közül I. helyezést értünk el.
Emellett a következő minősítésekkel rendelkezünk:
Webcontrol logó Webkontroll „Profi Szolgáltató” minősítés
Safetycs logó Safetycs „Biztonságos honlap” minősítés
HTML5 logó HTML5 szabvány
Statisztika logó STATISZTIKA – 9 főkategóriában, 110 alkategóriában összesen több mint 4000 hirdetés található.
Látogatottság logó LÁTOGATOTTSÁG – Keresőoptimalizálásunknak köszönhetően az organikus találatokból naponta 900-1.200 releváns látogató érkezik weboldalunkra.
Ez havonta 40.000-50.000 látogatót jelent, 120.000-150.000 oldalletöltés mellett.
Hatékonyság logó HATÉKONYSÁG – Nagyon fontos, hogy naprakész adatokat lássunk. A látogatottság mellett mérjük, hogy ügyfeleink hirdetéseinek telefonszámát mennyien kérik el, valamint hányan üzennek rajtunk keresztül, így pontosabb képet kapunk a hatékonyságról.
Átlagosan a telefonszám / látogatottság arány 0,1, azaz 10% , sok esetben azonban megközelíti a 20% -ot! Az aktuális sláger termékek esetében kiemelkedő az érdeklődési arány.
Facebook logó Facebook – A 4.000 főt meghaladó csoportunk látogatottságában óriási szórás jelentkezik. Gyakori posztolás esetén 10.000-es nagyságrendű megjelenés a jellemző heti szinten.
Médiafelület logó MÉDIAFELÜLET

Bérbe.hu médiafelület főoldal, megvásárolható banner felületek
Bérbe.hu médiafelület hirdetés oldal, megvásárolható banner felületek

© Copyright 2009 – 2016 Bérbe.hu Médiatanácsadó és Reklámszolgáltató Kft.

footer bérbe logos