Kapcsolat a hirdetővel

Most mégsem küldök levelet
Kaposvári utánfutó és tréler kölcsönző. KaposvárKaposvári utánfutó és tréler kölcsönző. KaposvárKaposvári utánfutó és tréler kölcsönző. Kaposvár

Uti-Futi

7400 Kaposvár, Mező utca 1

Kaposvári utánfutó és tréler kölcsönző.

Utánfutó kölcsönzőt keres, mert költözik, vagy épp építkezik? Autószállításhoz keres kölcsönözhető trélert? Válasszon a város legnagyobb kínálatából!

Utánfutó, autószállító tréler, kisállat szállító és ponyvás utánfutó kölcsönzés Kaposváron! Béreljen utánfutót az Ön igényeinek megfelelően a város és a környék legjobb árain! A kaposvariutanfuto.hu oldalán megnézheti az utánfutók, trélerek sokaságát, méretét, paramétereit. A sok darabos járműparkunkból a kaposvári telephelyünkön az alábbi utánfutókból és trélerekből választhat. Ha a kaposvári telephelyünkön nem talál megfelelő utánfutót vagy trélert, akkor a másik telephelyünkről megpróbáljuk önnek biztosítani!
Nincs a szállitáshoz megfelelő gépjárműve?
Nincs vonóhorga?
Nincs a vontatáshoz megfelelő jogositványa?

Mi ebben is a segitségére lehetünk.
Válasszon minket bizalommal!

Béreljen utánfutót akár egy órára is!

Egy bútor vagy egy nagyobb áru gyors hazaszállításához lenne szüksége utánfutóra? Nem akar egy teljes napidíjat fizetni, ha úgyis csak 1-2 órára lenne szüksége az utánfutóra? Kaposváron, egyedülálló módon, már akár 1 órára is kölcsönözhet, bérelhet utánfutót!

Utánfutó kölcsönzés Kaposváron nem csak Kaposváriaknak!

Pécsről, Balaton partról, vagy a környező falvakból szeretne utánfutót bérelni? Tőlünk ez is nyugodtan megteheti. Kaposváron kívülre, sőt, az ország egész területére is biztosítjuk a kölcsönözhető utánfutók széles választékát!
Teljesen mindegy milyen kölcsönözhető – bérelhető utánfutót keres! Legyen szó fékezetlen, ráfutófékes, kis raksúlyú vagy masszív nagy teherbírású utánfutóról, trélerről, a Kaposvári utánfutó kölcsönzőben nem fog csalódni!

Árak iránt érdeklődjön, vagy a honlapon pontos információkat megtalálja A-Z ig!

Elérhetőségeink!
Nemes Utánfutó kölcsönző
UTI-FUTI

www.kaposvariutanfuto.hu
Cím: 7400 Kaposvár, Mező utca 1.
Tel.: 06 70/450-3575 csak nyitvatartási időben !
istvan_93@msn.com

bérelhető: Somogy megyében
Cimkék:
utánfutó bérlés utánfutó kölcsönzés
hirdetés
Mobil WCLégvár bérlés
footer bérbe logos