Kapcsolat a hirdetővel

Most mégsem küldök levelet
WATERBALL (Aquazorbing) játék bérlés Budapest BudapestWATERBALL (Aquazorbing) játék bérlés Budapest Budapest

Waterball.hu

1108 Budapest, Tavas u. 3.

WATERBALL (Aquazorbing) játék bérlés Budapest

Az emberek mindig újabb szórakozási lehetőségeket keresnek maguknak, és mi pont ilyen újdonságokat kínálunk Önöknek: Ilyen a WATERBALL (Aquazorbing) játék is.

Küldetés:
Járj a vízen és érezd jól magad!

Leírás
A játék lényege a szórakozás, móka, és a labda feletti kontroll megszerzése. Megtapasztalhatod a vízen járás élményét!

Egy óriási felfújt labda, ami átlátszó vastag PVC-ből készült, legjobban egy óriási strandlabdához hasonlít, amin cipzár van. Bele kell bújni a nyíláson és egy légbefúvóval felfújják a gömböt körülötted. A cipzárt behúzzák, vízre gurítnak és kezdődhet a szórakozás. Elsőre látszólag egyszerűnek tűnik a játék, de nem az! Akár egy strand medencéjében akár egy a játéknak kitalált saját medencében egyszerre többen is aquazorbingozhatnak, így nagyobb a móka!! Futkározhatsz, mászhatsz, vagy csak fekhetsz és pihenhetsz a vízen!

Az új őrület Ázsiában kitalált új sportág, melynek segítségével 5 perc leforgása alatt több kalóriát égetünk el, mint egy 30 perces edzéssel a konditeremben.

Elég levegő van akár 30 percre is, de 5-10 perc bőven elég az aquazorbingból. Lehet rajtad ruha, fürdőruha, hiszen nem leszel vizes. 100Kg a súlyhatár!

A labdát ajánljuk üzemeltetőknek, strandjátéknak, reklámcélokra, családi medencés bulikra (gyereknap, szülinap, legénybúcsú, leánybúcsú …stb), csapatépítő programokhoz, rendezvényekre (falunap, fesztivál…stb)!

Rendelkezünk 7m x 5m, 6m x 8m méteres felfújható medencével, színes és átlátszó labdákkal, szükség esetén személyzettel.

További információ:
06-30-773-9678
waterball.hu@gmail.com
www.bumper-ball.hu
www.waterball.hu
www.waterplay.hu

bérelhető: Országosan
hirdetés
Mobil WCLégvár bérlés
footer bérbe logos