Kapcsolat a hirdetővel

Most mégsem küldök levelet
EUROKOMAX CRUSHER törmelékdaráló, betonaprító BudapestEUROKOMAX CRUSHER törmelékdaráló, betonaprító BudapestEUROKOMAX CRUSHER törmelékdaráló, betonaprító Budapest

Eurokomax Kft.

1174 Budapest, Orgoványi utca 34.

EUROKOMAX CRUSHER törmelékdaráló, betonaprító

17900.-
/nap
kaucio:
200000.- Ft

– Alkalmazás: A betondaráló gépet felújítási vagy bontási munkáknál használják, hogy kisebb darabokra aprítsa a keletkezett törmeléket, így az újra felhasználható vagy könnyebben elszállítható. Egy személyes használatra alkalmas.
– Használatának előnye: Egyrészt lecsökkenti a keletkező sitt méretét, így az kisebb helyet foglal, könnyebben kezelhető és szállítható. Másrészt a gép kis szemcseméretű daráléka újrahasznosítható például töltőanyagként, esetleg a darált anyagtól függően habarcshoz, így ennek az anyagárát is megspórolja nekünk.
– Aprítható anyagok: feltört beton, pórusbeton, tégla, tetőcserép, járólap, csempe, gipszkarton
– Nem aprítható anyagok: gránit, térkő, macskakő, terméskő, vasbeton, fém, fa, műanyag, üveg
– Működése: Az anyagok egy felső, csuklós ajtón keresztül kerülnek az őrlőkamrába. Itt egy villanymotor által hajtott őrlődob veri szét kisebb darabokra, 4×5 db csuklósan rárögzített kobalt törőkalapács segítségével. Végül homokszerű zúzalékot kapunk. A kiválasztott szitán keresztül a kidobott homok a porgyűjtő zsákon át távozik a gépből, amelynek feladata a por csökkentése.
– Meghajtás: 4kW-os (~3, 400V) motorral rendelkezik, így az anyagfeldolgozás erős és gyors (üzemóraszámlálóval, multiméterrel szerelve).

– Szemcseméretek: 3 féle cserélhető szitával rendelkezik, amivel a keletkező homokot eltérő finomságúra szűrhetjük.
1 mm: Cementragasztó előállításához.
10 mm: Habarcs vagy vakolat a téglakötéshez.
40 mm: Törmelék térfogatának csökkentésére és a kitöltésekhez.
Aprításnál a szitákon sorban kell haladni! Ne használjon 10 mm-es szitát anélkül, hogy előzőleg a törmeléket 40 mm-es szitával ne szűrte volna! Illetve az 1 mm szita előtt is érdemes a 10 mm finomságút használni!
– Aprítási kapacitás: A zúzandó anyagokat az eredeti térfogat 1/3-ára csökkenti (pl. 30 m³ törmelék 10 m³-re csökken).
1 mm szemcseméretnél: 1 m³/h darálási sebesség
10 mm szemcseméretnél: 1,5 m³/h darálási sebesség
40 mm szemcseméretnél: 2,5 m³/h darálási sebesség
– Max. betölthető törmelékméret: 15 x 15 cm (betöltőnyílás mérete: 30 x 22 cm).
– Mobil: Hordozható aprítógép típus, fékezhető kerekekkel szerelt alvázon. Praktikus méretű, így liftben is elfér (92 x 52 x 115 cm). A lábak teleszkóposak, hogy segítsék az anyagürítést.
– Tipp: Érdemes az aprítandó anyagot megnedvesíteni, hogy kevesebb por keletkezzen a munka során. Ezt csak a 40 mm-es szemcseméretnél szabad megtenni! Finomabb szemcseméretnél összeáll a keletkező homok és lecsökken a darálás hatékonysága. Ha tovább szeretnénk finomítani a zúzalékot (10 vagy 1 mm-es szitával), akkor a homokot ne nedvesítsük meg újból! Porzás ellen elegendő a zúzás előtti nedvességtartalom is!

bérelhető: Budapesten
hirdetés
Mobil WCLégvár bérlés
footer bérbe logos